Satsa krutet på rätt saker - prioritering av krav, 2h

Prioritering av krav handlar om att hitta de viktigaste kraven. Men vad är viktigt och för vem och hur gör man för att hitta de högst prioriterade kraven? Hur hanterar man lagkrav?

I den här två timmars kursen lär du dig grunderna i prioritering av krav. Vi går igenom hur man kan jobba med prioritering i både Agila och traditionella projekt och i förvaltningen. Vi testar olika prioriteringstekniker. Vi delar med oss av metoder och tips på hur vi arbetat med prioritering i olika situationer.

Kursledare 
Jenny Andersson har lång erfarenhet inom kravhantering och har arbetat med hela kedjan från att fånga krav i verksamheten till att omvandla dessa krav till verksamhetsstöd. Jenny har arbetat i stora internationella projekt så väl som mindre projekt och har vana att anpassa arbetssättet för att hitta den mest effektiva kravhanteringen. Jenny är en lättsam och glad person med driv och professionalitet som kommer att ge dig de rätta verktygen för att lyckas prioritera rätt krav.


Kursen hålls på Regeringsgatan 113 i Stockholm och vi står självklart för riktigt bra eftermiddagsfika.

Avbokningspolicy

Deltagande ger även 2 Room for Requirements Levels-poäng, läs mer här RfR Levels

För att beställa denna kurs, eller för att få en mer detaljerad offert, använder du formuläret till höger för att skicka en intresseanmälan
1 900 SEK