fikarum

Frukostseminarium

Krav och kommunikation - FULLT!

Det här frukostseminariet blev snabbt fullsatt. Du kan självklart fortfarande anmäla dig så sätter vi dig på en reservlista.

Nu är det äntligen dags för ett nytt frukostseminarium. Den här gången tillsammans med Decuria och ämnet blir "Krav och kommunikation". Vi kommer att prata retorik, ords betydelse, hur viktiga formuleringar kan vara och hur skriftspråket ändå oftast inte räcker till.

Som vanligt börjar vi dagen med en riktigt god frukost och lite mingel på kontoret. Sedan fortsätter vi med tre korta men bra föredrag och så avslutar vi strax före klockan 9 så ni hinner tillbaka till jobbet i tid. Har ni inte bråttom och vill stanna en stund och prata krav med oss går det såklart jättebra. 

Agenda:

07.30 – Frukost

08.00 – Staffan Melin – "Krav och kommunikation" Staffan ger lite inledande reflektioner kring hur språket kan ställa till det för oss och hur det kan påverka hur vi kommunicerar kring krav. 

08.15 – Hanna Jokimaa och Jonas Svahlstedt - "Enkla tips om hur du kan boosta din retorik". Vi ger dig förslag på hur kan du öppna upp möten eller presentationer på ett effektfullt sätt och vi lär dig vilka fördomar som finns om dig!

08.30 – Ove Holmberg - "Våga fråga eller få ännu mer skit i backloggen"  Ord är byggstenarna i krav. Varför envisas vi med att svänga oss med corporate bullshit, dvs ord man måste googla på att förstå. En gång ville produktägaren ha en MVP på en funktion. Det han fick var en snustorr prototyp. Teamet vågade inte fråga vad en MVP var och trodde det var Most Valuable Player (en term från idrotten). Och varför vågar vi inte fråga?

Vi har 25 platser och det är som vanligt först till kvarn. Självklart är det kostnadsfritt men då vi har högt tryck på platserna vill vi att ni avbokar er plats senast dagen innan om ni inte kan komma, så någon på väntelistan kan ta den. Ej avbokad plats debiteras 500 kr.


För att beställa denna kurs, eller för att få en mer detaljerad offert, använder du formuläret till höger för att skicka en intresseanmälan
0