trassel
losrattproblem

Lös rätt problem!

Det är dags att börja göra rätt

Glöm Scrum, Xp, RUP, V-modellen och UML för en stund. Det är alldeles för lätt att fokusera på hur man arbetar med kravhantering, utan att riktigt tänka på varför man borde göra det. Varför startar man projekt, hur hittar man affärsvärdet och framförallt - hur ser man till att lösa rätt problem?


Med en större förståelse för vad kravhantering kan göra för en organisation, hur det faktiskt kan öka både kreativitet och innovationsförmåga har man mycket större chans att lyckas med sin kravhanteringssatsning, oavsett utvecklingsmetod och projektmodell.


"Lös rätt problem" är en 1,5 timmar lång föreläsning med en hel del interaktion med deltagarna. Vi förklarar meningen med kravhantering på ett både inspirerande och underhållande sätt, vilket gör den perfekt till kick-offen, projektstarten eller när det bara behövs lite ny energi för att komma vidare med ett mer effektivt utvecklingsarbete.

Vad säger andra?

"Staffan från Require, förvandlade en av ingenjörernas värsta mardröm till ett tankeväckande ämne när han levererade en rolig och inspirerande föreläsning hos oss."

-Ruth Pozuelo-Martinez, Xylem 

 

Det fasta priset gäller för upp till 10 personer. För större föreläsningar vänligen använd formuläret för att få en mer exakt offert.

För att beställa denna kurs, eller för att få en mer detaljerad offert, använder du formuläret till höger för att skicka en intresseanmälan
10900 SEK