2018-04-02 Kravanalytiker sökes!

I jobbannonser pratar vi väldigt ofta om vad det är vi söker efter för personer. Den här gången tänkte vi berätta om vad du kan hitta hos oss.

Här finns ett företag som tycker att vårt arbete är viktigt och gör skillnad. Vi kravställer stora retailprojekt och utveckling av medicinsk utrustning. Vi tar hand om processer och krav för utbyggnaden av tunnelbanan som gör den mer tillgänglig för alla. Vi går in som produktägare, scrum masters eller agila coacher i agila team för effektiv IT-utveckling i en rad olika branscher och coachar och utbildar företag som vill bli mer agila eller få effektivare processer. Vi kravställer, modellerar och driver utbyggnad av såväl vattenreningssystem som finanssystem, kravställer fältsjukhus i Mali och ser till att våra skattepengar inte försvinner i omständliga upphandlingar. Handlar det om krav, processer, modeller eller agile är vi där, oavsett bransch.

Här finns också kollegor som är experter på det de gör, och som gärna delar med sig av sin kunskap, och som får fantastisk feedback från våra kunder, läs mer 
här. Vi tycker att sammanhållning och kunskapsspridning är viktigt. Därför ordnar vi Collaboration Days två gånger om året då vi åker iväg allihop till något avslappnat ställe och arbetar med kunduppdrag ihop. Vi har månadsmöten, middagar och after works. Alla på Require har en egen kompetensutvecklingsbudget, planerar och bestämmer själva över sin kompetensutveckling. Vi bloggar på Kravbloggen om det vi gör och delar med oss av vår kunskap på konferenser.

Vi är numera en del av Knowit, vilket gör att vi både kan agera som det lilla, specialiserade bolaget, samtidigt som vi har resurserna att ta stora uppdrag. Låter det intressant? I så fall har du tur, för just nu har vi plats för ännu fler både i Malmö och Stockholm.

Vem vi söker
Vi ser gärna att du som söker är social och gillar att arbeta med andra människor. Du har förmågan att vara en naturlig länk mellan användargrupper och utvecklingsteam. Du förstår vikten av att fokusera på det verkliga behovet och du är inte rädd för att ifrågasätta. Du kan arbeta både visuellt och textuellt och håller gärna workshops. Du förstår att för att vara agil behövs mer än bara att arbeta i iterationer. Du har hört talas om impact mapping, user stories och story planning men vet att metoden just bara är en metod. 

Vi värderar rätt personlighet högre än rätt meriter, men givetvis måste du även ha en bakgrund som passar. Mer specifikt söker vi dig som har:

• 5-10 års erfarenhet av krav, agil coachning, scrum master eller liknande
• Arbetat i flera typer av projekt, från små och lättrörliga till stora och komplexa
• Erfarenhet av att vara konsult
• Erfarenhet av Scrum, Kanban, Impact mapping eller story planning
• Erfarenhet av bank/finans eller retail är meriterande

Välkommen med din ansökan!

Skicka din intresseanmälan till info@require.se
Eller slå oss en signal bara på:  08 - 520 244 00 så pratar vi mer.